Een opfrissertje voor enkele afspraken2/11/2016 21:14:00

Graag willen we enkele afspraken/puntjes eens opfrissen of kenbaar maken aan onze nieuwe leden.
De laatste tijd zijn Natalie en ik vaak afwezig geweest, beiden om medische redenen maar geen nood, we komen terug smile en hoe!

We zouden het op prijs stellen mochten jullie volgende puntjes eens willen lezen.

 • Er zal binnenkort een nieuw slot op onze witte kar komen, tenzij iemand van jullie weet waar het huidige slot is?
 • Graag willen we vragen om allemaal samen de netjes op te zetten bij aanvang en uiteraard ook bij het afbreken (dit telt niet voor de groep van 20u tot 21u op donderdag smile)
 • De netten moeten in de rode bak en niet in de ballenkar
 • In de witte ballenkar (waar de zak met raketjes en pluimkes zit) vinden jullie een geel bestekmapje.
  Daarin zit het volgende: onze contactgegevens, ledenlijst, spelregels, terreinverdeling, enkele tips ‘wat te doen bij een ongeval’ maar ook enkele ongevalsaangiften.
  Mocht er eens iets met je voorvallen tijdens het badmintonnen mag je zeker een ongevalsaangifte meenemen om naar spoed/dokter te gaan. Neem zeker ook eerst contact met één van ons op. Het is niet omdat we er niet zijn dat we niet bereikbaar zijn. De behandelende arts moet het laatste blad invullen. Eens dit ingevuld is kan je ons één van de volgende dagen contacteren zodat we samen de rest kunnen invullen en de ongevalsaangifte tijdig verstuurd kan worden. Bij twijfel: neem er eentje mee, vul nog niets in, ga je dan toch niet naar de dokter, breng het dan de volgende keer weer blanco mee.
 • In de diepvries van het sportcafé ligt er ijs. Een coldpack met ’t Zultse Pluimke erop geschreven.
 • Als wij er niet zijn mag je steeds het ziekenfonds formulier voor ‘tegemoetkoming sport’ in het gele mapje stoppen, wij vullen het voor je in en je kan het er de volgende keer weer uitnemen.
 • Willen jullie allemaal erop letten om niet meer dan 6 pluimen in een koker te stoppen. Indien er teveel in zitten komen de pluimen ‘bol’ te staan.

Bij vragen: aarzel niet om ons te contacteren!

Ps: we zijn aan het kijken om een cursus ‘reanimeren en defibrilleren’ te organiseren waaraan jullie gratis aan zullen kunnen deelnemen!
Binnenkort hier meer over.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Groetjes,
Natalie en Kim

4de lessenreeks met steun van Badminton Vlaanderen15/06/2016 20:40:36

Heel wat leden volgden de lessenreeks editie 2016!

Didier Marijsse, Zultenaar en aangesloten bij Badminton Waregem, kwam voor de derde keer 5 weken lesgeven aan onze recreatievelingen. Er waren opvallend veel leden die zich ingeschreven hebben in het tornooi:). Nee, serieus, ik denk dat elk lid toch wel heel wat opgestoken heeft.